Ga naar de inhoud
CP skihelm vizier 3 vormen

CP komt met verbeterd Skihelm Vizier !

Aan alles is gedacht en CP Vizieren zijn er in vele soorten

CP blijft het Skihelm Vizier steeds door ontwikkelen en blijft uniek op de markt. Het blijft natuurlijk ook het hart van de CP Skihelm! Zo is het Skihelm Vizier net iets groter dan bij andere merken voor een optimaal panorama gezichtsveld, waardoor je ook sneller kunt reageren en uitwijken. Ook gaat het vizier veel ruimer open, speciaal zo gemaakt voor brildragers.

cp vizier met perfecte afdichting

Het vizier sluit nu met de vernieuwde 3-laagse zachte afdichting nog lekkerder op je gezicht aan (net als een skibril) maar drukt niet als een skibril in je gezicht en door de afdichting zal sneeuw en wind niet binnendringen. Het Skihelm Vizier van CP is er in vele soorten en kleuren, als Spiegel Vizier, Meekleurend Vizier, Polariserend Vizier en Polariserend en Meekleurend !

Via deze link kun je al de CP Skihelm Vizieren zien. Bekijk ook waarom CP Vizieren uniek zijn en bekijk eventueel de informatie over de skihelm vizier technologie.

Nu ook 2 andere CP Skihelm Vizier modellen!

Naast het bestaande viziertype 1.6 is CP met 2 nieuwe vizier modellen op de markt gekomen. De reden is dat niet iedere gezichtsvorm hetzelfde is en de pasvorm erg belangrijk is. Voor de CP Carachillo en de Carachillo XS is speciaal een nieuwe type vizier ontwikkeld. Dit type vizier is aan de onderzijde afgevlakt, Hierdoor zal het zeker bij mensen met een wat slankere gezichtsvorm nog beter aansluiten. Ook ziet dit type vizier er wat sportiever uit. Het skihelm vizier voor de Carachillo XS is overigens net iets minder hoog dan vizier model 2.7 zodat het zeker bij kinderen nog beter zal aansluiten op het gezicht. Overigens zijn alle CP Vizieren op andere CP Skihelmen toepasbaar, echter zijn model 1.6 en 2.7 niet toepasbaar op de Carachillo XS skihelmen.

cp skihelm vizier vormen