ski mondkapje pins

Ski Mondkapjes bevestigen zonder gedoe

Mondkapje wintersport verplicht in gesloten skiliften

Ga je dit seizoen op wintersport dan gaat dat ondanks de nog steeds heersende Covid-epidemie gelukkig weer prima. Helemaal zoals we gewend waren zal nog niet gaan. Zo is in Oostenrijk iedereen verplicht een mondkapje te dragen in de skilift als deze gesloten is. Dus een ski mondkapje (FFP2-kwaliteit) is verplicht in gondels, maar ook in stoeltjesliften met een kap. Je hoeft (op dit moment) dus geen mondkapje te dragen tijdens het skiën of in open stoeltjesliften of sleepliften. Zelfs de Aprés Ski zal wellicht aangepast mogelijk zijn! RTL-Nieuws heeft een uitgebreid artikel geschreven over de wintersport maatregelen in Oostenrijk de komende winter

CP heeft handige Pins om ski mondkapje te bevestigen

Met de CP Pins kun je het mondkapje bij het skieen bevestigen aan de skihelm in plaats van om je oren! Mondkapjes bij het skien ontkomen we dus nog niet aan deze winter. Niet schokkend met deze pins, want nu hoef je niet elke keer de skihelm op en af te zetten voor bevestiging van het mondkapje.

De pins (komen per paar) zijn heel eenvoudig bevestigen aan de bandjes die voor de oorstukken zitten. Ze zijn universeel en kunnen op skihelmen (met bandje voor oorstukken) van andere merken gebruikt worden. Als deze vreemde tijd voorbij is, kun je Pins eenvoudig verwijderen zonder beschadigingen aan de Skihelm!

Bekijk ook de andere handige CP skihelm accessoires, zoals een skihelm hanger en meer.

cp skihelm pins voor mondkapje ski wintersport