Ga naar de inhoud
cp snowboard helm met vizier

CP komt als eerste met Snowboard Helm met Vizier

De Snowboard Helm met Vizier is er eindelijk!

CP komt met de Snowboard helm met Vizier als eerste op de markt. Maar deze nieuwe lijn is natuurlijk ook perfect geschikt voor skiën en off piste skiërs. Uiteraard met een voor deze doelgroep aantrekkelijk design. We verwachten erg veel van deze nieuwe lijn, duidelijk ‘the next step’ in vizierhelmen-land.

cp carachillo - snowboard helm met vizier kopen - ski- en snowboard helm
 

Natuurlijk kunnen Snowboarders ook een “gewone”skihelm met vizier gebruiken, maar de meeste snowboarders willen een snowboard helm met wat minder opvallende ventilatiegaten. Deze CP Carachillo heeft natuurlijk de geweldige pasvorm waar CP om bekend staat.

cp carachillo bonnie blue
 

Vanaf winterseizoen 18-19 is deze Snowboard helm met bril verkrijgbaar in vele trendy kleuren. Bij deze snowboardhelm kun je zelf ook kiezen welk type vizier je erop wilt.

Nieuw Sportief CP Skihelm Vizier!

CP heeft speciaal een nieuw Snowboard helm Vizier gemaakt (type 2.7). Nog steeds met de perfecte afdichting rondom, maar aan de onderzijde iets afgevlakt waardoor het net wat sportiever overkomt. Ook dit nieuwe Vizier is perfect voor Brildragers, het draait extra ruim voor de bril langs en geeft je dat fantastisch brede blikveld op de skipiste.

Dit nieuwe CP Skihelm Vizier is ook toepasbaar op de CP Camurai en de CP Cuma Skihelmen en los verkrijgbaar. Er zijn 3 soorten, een spiegel vizier, een meekleurend vizier en een meekleurend en polariserend vizier, zie afbeelding. De tekst bij het skihelm vizier is misschien niet helemaal duidelijk. Vario betekend meekleurend (photochroom) en pol betekend polariserend.

CP Skihelm Vizier nieuw - voor o.a. CP Carachillo Snowboard helm met Vizier

De Ski en Snowboard helm met Vizier is duidelijk de toekomst, een trend die je niet wilt missen! CP speelt heeft dan ook al jaren de focus op dit type helmen. Niet voor niets is CP marktleider in de Alpen in het hogere segment van de vizierhelmen! Over alles is nagedacht en is Simply the Best! Zie ook de CP pagina over CP, waar je alle Vizieren en Skihelmen kunt vinden.

cp carachillo - skihelm snowboard helm met vizier heren_ dames kopen - skihelm mit visier herren_damen kaufen 1