CP komt als eerste met Snowboard Helm met Vizier

De Snowboard Helm met Vizier is er eindelijk!

CP komt met de Snowboard helm met Vizier als eerste op de markt. Deze nieuwe lijn is ook geschikt voor skiën en off piste skiërs. Uiteraard met een voor deze doelgroep aantrekkelijk design. We verwachten erg veel van deze nieuwe lijn, duidelijk ‘the next step’ in vizierhelmen-land.

cp carachillo - snowboard helm met vizier kopen - ski- en snowboard helm
cp carachillo – snowboard helm met vizier kopen – ski- en snowboard helm

 

Natuurlijk kunnen Snowboarders ook een “gewone”skihelm met vizier gebruiken, maar de meeste snowboarders willen een snowboard helm met wat minder opvallende ventilatiegaten. Deze CP Carachillo heeft natuurlijk de geweldige pasvorm waar CP om bekend staat.

CP Snowboard helm met Vizier kopen blauw
CP Snowboard helm met Vizier kopen blauw

Vanaf winterseizoen 18-19 is deze Snowboard helm met Vizier verkrijgbaar in 5 trendy kleuren. De CP Carachillo komt in Zwart, Wit, Geel, Blauw en Bruin. Bij deze snowboardhelm kun je dan zelf kiezen welk type vizier je erop wilt.

Nieuw Sportief CP Skihelm Vizier!

CP heeft speciaal voor deze Snowboard helm met Vizier zelfs een nieuw soort skihelm vizier gemaakt. Nog steeds met de perfecte afdichting rondom, maar aan de onderzijde iets afgevlakt waardoor het net wat sportiever overkomt. Ook dit nieuwe Skihelm Vizier is perfect voor Brildragers, het draait extra ruim voor de bril langs en geeft je dat fantastisch brede blikveld op de skipiste.

Dit nieuwe CP Skihelm Vizier is ook toepasbaar op de CP Camurai en de CP Cuma Skihelmen en los verkrijgbaar. Er zijn 3 soorten, een spiegel vizier, een meekleurend vizier en een meekleurend en polariserend vizier, zie afbeelding. De tekst bij het skihelm vizier is misschien niet helemaal duidelijk. Vario betekend meekleurend (photochroom) en pol betekend polariserend.

CP Skihelm Vizier nieuw - voor o.a. CP Carachillo Snowboard helm met Vizier
CP Skihelm Vizier nieuw – voor o.a. CP Carachillo Snowboard helm met Vizier

De Ski en Snowboard helm met Vizier is duidelijk de toekomst, een trend die je niet wilt missen! CP speelt heeft dan ook al jaren de focus op dit type helmen. Niet voor niets is CP marktleider in de Alpen in het hogere segment van de vizierhelmen! Over alles is nagedacht en is Simply the Best! Zie ook de Catalogus van CP van seizoen 2018-2019 waar je alle Vizieren en Skihelmen kunt vinden.

cp carachillo - skihelm snowboard helm met vizier heren_ dames kopen - skihelm mit visier herren_damen kaufen 1

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *