CP helmen aanbod

Met deze handige CP Skihelm hanger kun je weer normaal eten en drinken.
CP helm hanger

De fraaie collectie CP Skihelmen met Vizier voor het seizoen 2021-2022 kun je bekijken op de website van dit Zwitserse topmerk. Ook vindt je hier het complete en unieke aanbod Skihelm Vizieren, ook heel veel meekleurend en polariserend.

Naast de ski helm met Vizier kun je nu bij CP ook terecht voor de fietshelm met Vizier. Ook bij deze e-bike helmen is weer aan alles gedacht en hebben net als de skihelmen een geweldige pasvorm.

Ook kun je bij CP terecht voor praktische skihelm accessoires zoals een skihelm audio set, skihelm koffer en skihelm vizier beschermer. Zelfs aan Corona maatregelen is gedacht met pins voor je mondkapje. Of wat dacht je van de super handige skihelm hanger waarmee je een skihelm of fietshelm aan een tafel kunt hangen. Echt ideaal want zo kun je eindelijk normaal eten!

Voor particulieren:
Heb je interesse in een skihelm, e-bike helm of skihelm accessoires? Neem dan contact met ons op, zodat wij je kunnen informeren over de verkooppunten bij u in de buurt. Ook kun je alle CP producten direct online kopen en deze worden vanuit voorraad binnen 1-2 dagen gratis geleverd.

Voor retailers:
Heb je interesse in dit mooie merk? Neem dan contact met ons op voor meer informatie of maak een afspraak voor een bezoek aan onze showroom of voor een afspraak op locatie. De prijslijst met condities voor winkels kun je per email of telefoon bij ons opvragen.