Ga naar de inhoud

CP Shop

Wil je een CP Helm kopen, maar heb je nog vragen?

Wil je voordat je de CP helm kopen wilt eerst meer weten? Klik dan op de link voor meer info over de verschillende skihelm modellen, skihelm vizieren, e-bike helm modellen en de helm accessoires. Wil je weten wanneer CP weer met iets nieuws komt, volg dan de nieuwsberichten en wil je weten wat alles kost, bekijk dan de de prijslijst.

Je kunt ons altijd bellen met je vragen of stel je vragen in het opmerkingenveld op de contactpagina. We komen er dan zo snel mogelijk op terug!

Voor particulieren:

Heb je interesse in een skihelm, e-bike helm of skihelm accessoires? Neem dan contact met ons op, zodat wij je kunnen informeren over de verkooppunten bij je in de buurt. Ook kun je alle CP producten direct online kopen en deze worden vanuit voorraad binnen 1-2 dagen gratis geleverd.

Voor retailers:

Heb je interesse in dit mooie merk? Neem dan contact met ons op voor meer informatie of maak een afspraak voor een bezoek aan onze showroom of voor een afspraak op locatie. Je kunt overigens als winkelier per type kiezen uit verschillende vizieren, zo kun je zelf kiezen in welk prijsniveau je de helm wilt positioneren! De prijslijst met condities voor winkels kun je per email of telefoon bij ons opvragen.

cp skihelm met vizier kopen voor dames - heren - kind
CP Skihelmen voor Dames, Heren en KInderen